OFERTA EXCLUSIV RENT BACAU

IA-ȚI FAMILIA SAU PRIETENII ȘI BUCURAȚI-VĂ DE NATURA!!!

Dacă ai nevoie de o mașină mică, care să se strecoare prin aglomerația urbană, atunci Skoda Citigo este alegerea perfectă pentru tine. O poți închiria cu doar 19 Euro/zi.

Ce poate fi mai frumos iarna decât să îți iei familia sau prietenii și să plecați în weekend într-o stațiune de munte unde să schiați sau pur și simplu să vă bucurați de frumusețile naturii și aerul curat. Poți alege Skoda Rapid – o mașină de familie, cu portbagaj generos, sau Skoda Yeti – un SUV cu care să te aventurezi pe trasee necunoscute și care face față cu brio oricăror obstacole. 

Descoperă oferta noastră!*

 

CEL PUTIN 5 MOTIVE PENTRU CARE SA INCHIRIEZI O MASINA DE LA NOI

Parc auto cu masini sigure – tu si familia ta va aflati permanent in confort si siguranta; 
Livrare la Aeroportul Bacău și pe raza orașului Bacău – economisesti timp si stai linistit, cineva lucreaza pentru pentru tine!*
Ai garantia ca promisiunile sunt respectate  ti se livreaza la data stabilita exact ceea ce contractezi si nu un model similar;
–  Flexibilitate – intotdeauna gasim pentru tine o solutie si un pret potrivite;
– Te intampina oameni calzi si primitori, care iti fac viata mai usoara prin atitudine, produse si servicii!

Daca te-am convins rezerva acum modelul dorit completand formularul de pe prima pagina a site-ului. Pentru a afla mai multe informatii legate de aceasta oferta contacteaza-ne telefonic la numarul 0748 128 000 sau pe mail la contact@exclusivrent.ro.


*Oferta este valabilă în limita stocului disponibil
** Livrarea mașinii pe raza orasului Bacău sau la Aeroportul Internațional „George Enescu” este gratuită dacă are loc în orele de program Luni-Vineri: 09.00-18.00 Sâmbătă: 09.00 – 13.00. In caz contrar se percepe o taxa de 20 EURO (TVA inclus). 
*** Asigurările RCA și CASCO sunt incluse în preț.